Европейска седмица по БЗР

октомври, 2019

21октЦял ден27Event OverЕвропейска седмица по БЗР

Още

Детайли на събитието

Провеждана всяка година през октомври (календарна седмица 43), Европейската седмица за безопасност и здраве при работа е връхната точка на всяка кампания за здравословни работни места. Със стотиците събития за повишаване на осведомеността, провеждани в целия ЕС и извън него, и с допълнителните стимули за отразяване в медиите, това е идеална възможност да се включите в кампанията.

Специални прожекции на филми, събития в социалните мрежи, конференции, изложби, състезания и обучения са само част от дейностите, организирани за отбелязване на Европейската седмица. Ако имате идея за дейност за повишаване на осведомеността или искате да стартирате по-дългосрочен проект за безопасност и здраве, който да обвържете с кампанията „Здравословни работни места“, Европейската седмица е идеалната възможност да привлечете заслужено внимание за вашето събитие.

Организирана от EU-OSHA и нейните партньори, всяка Европейска седмица има конкретна тема на кампанията и цели повишаване на осведомеността за значението на активното и ангажирано управление на безопасността и здравето при работа.

Време

октомври 21 (понеделник) - 27 (неделя)

Локация

Конферентен център „Тракия“, гр. София

Цариградско шосе 238, 1186 Sofia

Организатор

Фондация "Център за безопасност и здраве при работа"

RSVP to event

RSVPing is closed at this time.

Can not make it to this event?Change my RSVP

0 отговора на "Европейска седмица по БЗР"

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X