ОБУЧЕНИЯ ЗЛАТОГРАД 2024 ГРУПА 3 – СОФИЯ, РУСЕ, ВЕЛИКО ТЪРНОВО

В периода 16-18 Май 2024 год. в гр.Златоргад се проведе поредният традиционнен семинар по безопасност и здраве при работа. Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ като организатор и този път успя да привлече над 60 присъстващи ръководители, експерти, представители на фирми, гости и лектори на събитието от градовете София, Русе и Велико Търново.

Ето и темите, които бяха представини на семинара:

  • Национална кампания за превенция на трудовия травматизъм. Трудови злополуки – предизвикателства пред превенцията им. – лектор Димо Иванов – Главен директор на Главна дирекция „Инспектиране на труда“ към ИА „ГИТ“ при МТСП;

  • Споделяне на добри практики по безопасност и здраве при работа от Йордан Нешев – Ръководител „Здравословни и безопасни условия на работа и екология“ в „Етем Гестамп Алуминиум Екстружънс“ АД;
  • Препоръки за добро и успешно изпълнение на проекти по «Адаптирана работна среда» и Нови възможности за еврофинансиране на бизнеса през 2024 г., представени от експертите на „Фърст Консултинг“ ЕООД Велислава Ивановска и Кремена Райкова;

 

  • Представяне на фирма SHOWA- производител на предпазни средства за ръцете от г-н Пьотр Вадоловски и г-н Серж Тимерманс, специално пристигнали за семинара.
  • Съвременни средства за защита и практически занимания от Иван Палийски член на ФЦБЗР и Регионален мениджър в „Бултекс 99“.

 

За организацията и представянето на най-иновативните лични предпазни средства съдействаха местните отговорници на клубовете по БЗР – г-н Иван Чанов – Регионален мениджър на „Бултекс 99“ за гр.София и Стилиян Ангелов – Регионален мениджър на „Бултекс 99“ за гр.Русе.  Сред присътващите беше и Оперативният директор на „Бултекс 99“ – г-н Мирослав Славов.

 

Участниците в семинара си тръгнаха с много нови знания и положителни емоции от атмосферата в Златоград и разбира се с подаръци, осигурени от Бултекс 99.

Благодарим на всички за присъствието и споделените приятни преживявания!

04.07.2024

0 отговора на "ОБУЧЕНИЯ ЗЛАТОГРАД 2024 ГРУПА 3 – СОФИЯ, РУСЕ, ВЕЛИКО ТЪРНОВО"

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X