Събития на ЕВН България през месец Април 2024г.

През месец Април 2024г. ЕВН България със съдействието на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа проведе две ключови събития.
На 17.04.204 година в зала „Марково“ на Конферентен център „Евмолпия“се проведе обучение с екипите на „ЕВН България Топлофикация“ ЕАД и „Електроразпределение Юг“ ЕАД.

 

 

 

 

Лектор беше г-жа Благовеста Карова от ФЦБЗР. Застъпени бяха изключително важни моменти от законодателството, с акценти и казуси по ключови нормативни актове. Тя представи материала на аудиторията с множество примери и снимков материал.

 

 

 

 

Присъстващите имаха възможност да се запознаят и с най-новите лични предпазни средства, подходящи за защита при различни дейности. Презентация и демонстрация на продуктите направи г-н Давид Пенков от „Бултекс 99“ ЕООД.
Обучението завърши с тест и връчване на удостоверения за успешно представилите се.

 

 

На 25.04.2024г. отново в конферентен център „Евмолпия“ ЕВН България отбеляза „Световния ден по безопасност и здраве при работа“. Събитието беше осъществено със съдействието и участието на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“.
Гости на посветения на безопасността ден бяха доверени лица на предприятието от цяла България, както и представители на висшето ръководство на компанията.
Програмата беше наситена с полезни и интересни теми с участието на доказани в своята област гости-лектори, както и видни експерти от екипа на „Електроразпределение Юг“ ЕАД. Презентации по актуални теми за безопасността и здравето в Деня по безопасност на ЕВН направиха:

• Христо Чиликев от екипа на ЕВН България;
• г-жа Благовеста Карова от Фондация „Център за БЗР”- гр. Пловдив;
• Георги Калоферов от екипа на ЕВН България;
• Мартин Тепавичаров от екипа на ЕВН България;
• Давид Пенков от „Бултекс 99“ ЕООД;
• Борис Канагрохов от РСПБЗН –гр. Хисаря;
• д-р Дорина Манахилова от служба “Трудова медицина“ към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД.

 

Освен полезните и актуални теми в семинара, за присъстващите беше предвидена предизвикателна игра, в която бяха отличени първенците.Екипът от Конферентен център „Евмолпия“ се погрижи гостите да се чувстват удобно в залата и фоайето, за да се насладят на полезното и приятно преживяване.Екипът на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ благодари за пореден път на ЕВН за оказаното доверие и съвместната ползотворна работа!

Още снимки от събитието можете да разгледате тук: https://drive.google.com/drive/folders/1wT-lgOxqkUFPAl34AyH8iPiGi90FDCm7?usp=sharing

30.04.2024

0 отговора на "Събития на ЕВН България през месец Април 2024г."

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X