Обучения Златоград 2023 ГРУПА 4 – Пловдив

От 8 до 10 юни в Ареален комплекс Златоград се проведе последното за 2023 година периодично обучение по безопасност и здраве при работа по Наредба РД 07/2, организирано от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа.
Групата бе най-голяма /60 участници/, включваща специалисти от клуб БЗР Пловдив, Смолян, Кърджали, Мадан и София.
Интересните лекции, подходящите лектори, прекрасната обстановка и обслужване в комплекса ще оставят трайни спомени за присъстващите.
Тези дни ще запомнят и юбилярите, които получиха специален поздрав от колегите си.
Господин Стефан Башев в специално обращение към организаторите и участващите в обучението даде висока оценка за организацията на обученията и усилията ни за подобряване условията на труд в предприятията и изграждането на култура на безопасност.

Скъпи колеги и приятели,
Много ми се искаше да бъда с вас тези дни, както подобава на един домакин, но не ми се получи. Ето защо помолих Ванко да ви приветства от мое има с идеята да споделя нещо.
Изключително много се радвам, че успяваме да поддържаме една традиция, започнала преди много години, а именно – организиране и провеждане на обученията по БЗР в град Златоград. Предполагам, че всички ние споделяме едно мнение, а именно – Златоград е магия и всеки, който е бил в този град веднъж, иска да се връща в него отново и отново.
Надявам се и през тези дни да сме ви били полезни, защото нашите усилия – тези на Фондация ЦБЗР и на Бултекс99 – винаги са били в посока повишаване на културата в българските предприятия по отношение на безопасността и здравето на работещите в тях. Това е наша мисия и следвайки я, ние се стараем да влагаме смисъл във всичко, което правим.
Всъщност важното е – Как го правим? Виждате колегите пред вас – екипът, който участва в организацията и провеждането на това обучение.
Сърдечни благодарности на Блага, която е душата на Фондацията и опора за всички нас.
Благодарности на Давид, Ани, Наталия, Мария, които днес присъстват тук, както и на всички мениджъри и търговци в Бултекс99 от цялата страна, които участваха активно в процесите, свързани с обученията по БЗР в Златоград тази година. За мен е голяма чест и удоволствие да работя с екип, който е отдаден на каузата и се раздава в това, което прави.
Най-искрени благодарности и към Иван Палийски – човекът, който не се страхува да поема ангажименти и да носи отговорност за тяхното изпълнение. Когато говорим за отдаденост и раздаване, неговото име е от най-често споменаваните. Не така стои въпросът с неговата скромност, но това е друга тема.
Много държах да благодаря на екипа си пред вас – те са хората, които правят така, че нещата в Бултекс99 и във Фондация ЦБЗР да се случват и всъщност те са истинското богатство в тези две наши организации.
С пожелания за хубава вечер, изпълнена с много настроение и положителни емоции!
Стефан Башев

Благодарим на всички взели участие в обучението!

 
Снимки от обучението 👉 ТУК
12.06.2023

0 отговора на "Обучения Златоград 2023 ГРУПА 4 - Пловдив"

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X