Годишни Национални Награди “Бранд на България”

На 04.04.2024 г. Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ беше отличена с награда във II-рото издание на Годишните Национални Награди “Бранд на България” в Интер Експо Център, гр.София.

 

Участваха организации в 20 бизнес направления, покриващи над 10 бранд категории и оценени от 6 членна комисия с председател г-н Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център. Началото на церемонията беше поставено с атрактивен дискусионен панел “Бъдещето пред Брандовете на България и устойчивото бизнес развитие на страната ни”.

Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ получи награда в категорията: „Организация с нестопанска цел“ за приноса си към защита на безопасността и здравето на служителите във всички производствени процеси в България и целенасочено популяризиране на професията „Специалист по безопасност и здраве при работа“.

Наградата беше връчена на г-н Стоян Димитров – Маркетинг мениджър на „Бултекс 99“.

„Бултекс 99“ е ключов партньор на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ от 2011 г.. По време на церемонията Стоян Димитров изказа благодарност за признанието и подчерта съществения принос на организацията за подобряване на условията на труд в България. 

На сцената Стоян Димитров беше придружен от г-жа Нешка Стоянова, представител на екипа на ФЦБЗР. Г-жа Стоянова също благодари и сподели за приноса на фондацията за повишаване знанията по безопасност и здраве при работа в предприятията в страната, и за обединяването  и подкрепянето на специалистите, работещи в тази област. Завърши с благодарност към хората и институциите, които през годините са  подкрепяли дейността  на фондацията.

Бяха отличени още брандове – иноватори, брандове търсещи решения и намиращи подходи в творчески концепции, с вградени корпоративни политики, с фокус върху екологосъобразност, социално отговорен бизнес и нестихващ стремеж към развитие.

Водещи на събитието бяха лица от телевизионния екран – г-жа Мария Василева и г-н Павел Владимиров, които дадоха възможност на наградените да разкажат повече за предизвикателствата, постиженията и кои са хората зад логото, които градят устойчивите бизнес политики на страната ни.

На тържествената гала церемония Фондацията, както и всички наградени получиха Грамота и приз със симовола „лъв“, олицетворяващ просперитета на България.

Целият екип на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ благодари за оценката и признанието! Тази награда е отговорност и мотивация да продължим и надградим започнатото!

15.04.2024

0 отговора на "Годишни Национални Награди “Бранд на България”"

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X