Глобален ден на безопасността – Ей И Ес Гълъбово – “Всички заедно сме по-силни!”

Вчера отбелязахме Глобалният ден на безопасността с AES Гълъбово. Мероприятието се състоя на територията на ТЕЦ AES Гълъбово. Домакините се бяха подготвили предварително и бяха обезопасили пътят до механичната работилница, където се проведе мероприятието.

Празника премина под мотото “Всички заедно сме по-силни!” Официално откриване на празника и приветствие към всички присъстващи изнесе г-н Иван Цанков – Изпълнителен директор на AES България.

 

Следваха интересни видео клипове свързани с дейността на корпорацията, поздравления на директори, ръководители от други офиси на AES в света и месечна статистика за броят изработени човеко часове без трудови злополуки за 2022 в ТЕЦ AES Гълъбово.

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отделът по БЗР беше подготвил интересна игра под формата на викторина, с която се проявиха знанието и сериозното отношение на всички служители към безопасната работа в ТЕЦ-а. Имаше предметни награди за всички смели участници във викторината и много заслужени аплодисменти.

 

Организаторите на празника бяха отделили време в програмата за кратко представяне на Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”. г-н Иван Палийски – Член на УС изснесе кратка, но съдържателна лекция, за да представи нашите основни дейности, цели, ценности и видовете обучения, които провеждаме.

 

Празника завърши с награждаването на “Шампиона по бецопасност – месец Май”.

 

От името на „Фондация Център за безопасност и здраве при работа” и „Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа” – Стара Загора, благодарим на AES Гълъбово за оказаното внимание и организирането на посещението във вашата фирма по повод Глобалният ден на безопасността 2022.

27.05.2022

0 отговора на "Глобален ден на безопасността - Ей И Ес Гълъбово - "Всички заедно сме по-силни!""

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X