инж. Златка Паунова, гр.Русе

Уважаеми Г-н Башев,

Искам отново да Ви благодаря за възможността да присъствам на обучението в гр. Златоград, организирано от Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”.  Г-н Глухов, Г-жа Карова, Председателите и Секретарите на клубовете Русе и Плевен направиха всичко възможно и от 10 до 12 април ние имахме възможността да съчетаем полезното с приятното. За нас от клуб Русе пътуването до и от Златоград е съчетано с посещение на някои от природните забележителности и някои 100-те национални туристически обекта. Лошото време не ни попречи и заредени с усмивки и позитивно настроение пристигнахме в Златоград, където бяхме посрещнати топло и сърдечно.

В Програмата за обучението тази година бяха включени много интересни теми, различни от предишни години и намиращи приложение в нашата работа. Имахме възможността да се запознаем с презентациите, подготвени от Г-жа Карова, която е човек с много опит и знания! Доц. Петров и д-р Савчева завладяха аудиторията и ние всички научихме нови и полезни неща, които коментирахме дълго след лекциите. За мен като студентка в ТУ Габрово по специалност Безопасност на труда беше особено вълнуващо да видя преподавателите ми в Златоград.

Възможностите за кандидатстване по Европейски проекти са важни за бизнеса. Представителите на фирма” Фърст Консултинг” ЕООД бяха много точни и отзивчиви!

Професионализма на преподавателите и желанието да споделят опит и знания дори извън обявените теми е нещо, което няма как да не отбележа!

Наред с учебната част за нашето прекрасно настроение се погрижиха всички от персонала на хотела и ресторантите! Благодаря им за чудесната атмосфера, прекрасните вечери и емоции.

Колегите от нашия клуб и от клуба в Плевен са хора, които освен да работят добре знаят как да се забавляват.

Желая на целият екип на Фондацията да продължава да работи за обединяване на всички, които работим за каузата във фирмите, да продължава да печели проекти и всички заедно да вървим към постигане на поставените цели, свързани с безопасността и здравето при работа!

С уважение,

инж. Златка Паунова, “ЮТА”АД, гр.Русе

инж. Златка Паунова 0

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X