Обучение по Наредба № РД-07-2

 

На 29.08.2024г. Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ организира в Конферентен център „Евмолпия“ поредното обучение по Наредба № РД-07-2 за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Водещ и лектор на целодневното събитие беше експертът г-жа Благовеста Карова. Лекциите бяха допълнени с интересна информация и представяне на последни новости в областта на личните предпазни средства от г-н Давид Пенков – Специалист продажби в „Бултекс 99“.

Теоретичната част на материала беше поднесена от г-жа Карова с обстойна базисна информация по ключови законодателни документи и примери от практиката.

Темите, засегнати в програмата и промените, свързани с Наредба № РД-07-2 провокираха множество въпроси и породиха дискусии сред участниците.

Радвахме се на присъствието както на отделни представители, така и на групи служители от големи производствени предприятия от областта и региона.

На обучението всеки участник получи богат набор от материали с ценна информация по безопасност и здраве при работа. Сред материалите беше и издаваното от фондацията специализирано списание „С грижа за хората“.

На финала проверихме придобитите знания с тест и раздадохме удостоверения.

За най-активните от групата организаторите бяха приготвили награди – тениска с надпис „Първенец по безопасност“.

Благодарим на всички присъстващи за участието и гласуваното доверие!

Още снимки от обучението тук!

30.08.2024

0 отговора на "Обучение по Наредба № РД-07-2"

Оставете съобщение

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X