Описание

На 23.10.2014 г., по време на честването на Европейската седмица по безопасност и здраве при работа, във Велико Търново се проведе работна среща – учредително събрание за официалното създаване на Клуб на специалистите по безопасност и здраве при работа във Велико Търново.

Учредители на Клуба са:
инж.Николай Спасов – експерт БЗР към ДП “НКЖИ”;
инж. Иванка Първанова – инспектор БЗР към “Бритос” ЕООД;
инж. Красимир Кънчев – ръководител служба ЗБУТ и ОС към ПТП – Г. Оряховица,
инж. Даниела Коева – експерт ЗБУТ към Захарни Заводи,
инж. Даринка Петрова – инспектор ЗБР към ССТ – Г. Оряховица в ДП “НКЖИ”;
инж. Красимир Калчев – експерт към ЦПО – МК ООД,
инж. Наташа Колева – инспектор към ЦПО към Международен колеж и други.

Единодушното мнение на всички присъстващи на учредителното събрание и гласували положително за създаването на Клуба на специалиста по БЗР – Велико Търново е безспорният факт, че полза от него ще имат всички работещи в сферата на БЗР, но най-голямо влияние ще се окаже върху новоназначените специалисти.
Благодарение на месечните срещи, които са заложени в дневния ред на организацията, те ще имат възможност да дискутират и сверяват позиции и знания по въпроси, а също така и по проблеми, които ги свързани с ежедневната им работа като специалисти по БЗР.
Макар и ново, ръководството на Клуба се надява на подкрепата на експертите от Инспекцията по труда, ОП на ПБЗН, РИОСВ и други, с чиято помощ и консултации ще се допринесе за повишаване на културата и знания на членовете на Клуба.

Администратори

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
X